Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot na ryby

1szymon4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dobrego bot'u do gry na ryby na nk bot ma działać na spining :) i proszę o dokładną instrukcje nie pisać mi zobacz sobie ten temat bo zobaczyłem wszystkie ale te instrukcje są do kitu a po drugie do flashacking project nie mam hasła i loginu a zarejestrować się nie mogę bo jakiś mi wyskakuje błąd wiec niech ktoś poda mi hasło i login

Opublikowano

Szukam dobrego bot'u do gry na ryby na nk bot ma działać na spining :) i proszę o dokładną instrukcje nie pisać mi zobacz sobie ten temat bo zobaczyłem wszystkie ale te instrukcje są do kitu a po drugie do flashacking project nie mam hasła i loginu a zarejestrować się nie mogę bo jakiś mi wyskakuje błąd wiec niech ktoś poda mi hasło i login

Zarejestruj sie poprzez inna przegladarke. A jesli nie zadziala to napisz mi pasy na pw + email to zrobie Ci konto i zmienisz sobie haslo.

+ do tego masz uniwersalnego bota ktory ja podalem w ostatniej stronie tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/954813-release-pijaczek-mega-v/

Nie ma lepszego bota ;x.

Po 2 instrukcje nie sa do kitu tylko trzeba miec troszke oleju w glowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...